ANA SAYFA > SPOR > Tuyuran: Karşıyaka stadını istiyor

Tuyuran: Karşıyaka stadını istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tuyuran: Karşıyaka stadını istiyor

PTT 1. Lig'de Orduspor'u 6-0 mağlup eden Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Rıza Tuyuran, "Karşıyaka stadını istiyor. Bir an önce bu stat işinin çözülmesi lazım" dedi.

 Tuyuran, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, çok ağır ve kötü bir zeminde oynanan müsabakada her iki takım oyuncularını kutladığını söyledi.

Sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini kaydeden Tuyuran, "Önümüzde 12 maç var, varacağımız yer neyse oraya varmak istiyoruz. Bunun dışında söylenebilecek fazla bir şey yok. Takımdaki değişikliğin ardından 2-3 günlük hazırlık yapıldı. Bundan sonra düşüncemiz çok çok daha düzenli, planlı, diri bir karşıyaka görmek"

Tuyuran, Karşıyaka taraftarını maçlarda görmek istediklerini belirterek, "Yalnız olmuyor. Bu iş sadece futbolcuların, teknik heyetlerin, yönetimlerin işi değil. Taraftar olmadan öksüz gibi çıkıyoruz maçlara. Karşıyaka stadını istiyor. Bir an önce bu stat işinin çözülmesi lazım" dedi.

Teknik direktör Ayhan Akman'ın lisans işlemlerinin tamamlanamadığını kaydeden Tuyuran, Akman'ın gelecek haftadan itibaren sahada olacağını sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Medikal Alanlarda Yapılan Akademik Metin Tercümesi
Sonraki Haber Filede Karşıyaka Rota’yı şaşırdı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?