ANA SAYFA > SPOR > Tuyuran evde, baba oğul sahada olacak...

Tuyuran evde, baba oğul sahada olacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tuyuran evde, baba oğul sahada olacak...

Karşıyaka'nın salı günü oynanacağı Giresunspor maçında Rıza Tuyuran'ın ameliyatı nedeniyle takımın başında Recep Umut çıkacak. Oğlu Bartu Umut ise takımının puan alması için sahada ter dökecek.

Karşıyaka'da uzun yıllar futbolcu ve değişik kademelerde antrenör olarak hizmet veren Recep Umut, geçen hafta Rıza Tuyuran'ın yardımcısı olarak, birlikte çalıştığı Cihat Arslan'dan aldığı izinle yeniden "yuvam" dediği Karşıyaka'ya döndü. Recep Umut, Denizlispor deplasmanında apandisiti patladığı için Başkent Hastanesi'nde ameliyat olan Tuyuran'ın yerine Giresunspor maçında takımın başında sahaya çıkacak. Can Erdem'i dalak büyümesi nedeniyle bir kaç maçtır oynatamayan Karşıyaka'da diğer hücum silahları Kahe, Juninho ve Ahmet Arı da cezalı duruma düşünce gözler gençlere çevrildi. Hafta sonunda Denizlispor randevusunda bu sezon ilk kez A takım kadrosuna alınıp 79. dakikada Yenal'ın yerine oyuna giren antrenör Recep Umut'un oğlu Bartu Umut'un Giresunspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkacağı bildirildi. 21 yaşındaki Bartu, Ocak 2013'te profesyonel sözleşme imzaladı.

TUYURAN'IN DURUMU İYİ

Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde dün apandisit ameliyatı olan Karşıyaka teknik direktörü Rıza Tuyuran'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Tuyuran'ın yarın taburcu olacağı, 1 hafta dinleneceği açıklandı. Sancıları geçen hafta başlayan Tuyuran'ın Denizli deplasmanından önce kamp yapılan otelde kustuğu ancak rahatsızlığını mide spazmına bağladığı öğrenildi. Yöneticilerin uyarısına rağmen ağrı kesici iğne vurularak maça çıkan Ruza Tuyuran mutlak bir ölümden döndü.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balıkçı Barınağı yenilendi…
Sonraki Haber Karşıyaka'da AK Parti'ye 83 kişi üye oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?