ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Türküler Sevgili... Konseri yarın akşam...

Türküler Sevgili... Konseri yarın akşam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türküler Sevgili... Konseri yarın akşam...

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu 2019 yılının ilk konserini Sevgililer Günü'ne özel olarak yarın akşam verecek.

Karşıyaka Örnekköy Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de başlayacak, girişin ücretsiz olduğu konseri Karşıyaka'nın en genç ve istikbal vaad eden şefi Cihat İşci yönetecek.
Cuma akşamı Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde başlayacakSevgililer Günü'ne özel "Türküler Sevgili..." konserinin büyük beğeni kazanacağını belirten Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen, "Heyecanlıyız. Türk Halk Müziği koromuz sevgililer gününün hemen ardından Türküler Sevgili temalı konserini verecek. Bu bizim grubumuzun ilk konseri. Hazırlıklarımızın son aşamasına geldik. 15 Şubatta harika bir konseri Karşıyakalılarla müzik severlere izlettireceğimizi şimdiden söyleyebilirim. Konserrimiz ücretsiz olup herkesi bekliyoruz" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tunç Soyer KSK'yi ziyaret etti...
Sonraki Haber Karşıyaka’nın yeni basketbol koçu kim olacak?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?