ANA SAYFA > SPOR > Tunç Soyer KSK'yi ziyaret etti...

Tunç Soyer KSK'yi ziyaret etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tunç Soyer KSK'yi ziyaret etti...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Seferhisar Belediye Başkanı Tunç Soyer Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Beraberinde CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ile birlikte Karşıyaka Spor Kulübü'nün tesislerine giden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Seferhisar Belediye Başkanı Tunç Soyer burada Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yönetim Kurulu üyeleriyle tanıştı.
Başkan seçilmesi halinde Karşıyaka Spor Kulübü'nün sorunlarıyla yakından ilgileneceğini ve tesisleşme konusunda da her türlü desteği sağlayacağını ifade etti.
Selçuk Yaşar Spor Tesisleri’ne konuk olan Soyer, mali sıkıntılar yaşayan kulüp için geleceğe yönelik umut veren açıklamalarda bulundu.
Soyer şunları söyledi: “Biz sizlerle organik ilişki kuracağız. Stat yapılıyor ve bakımı yapılmıyorsa bir manası yok. Eğer stat yapıyorsan bakımını da yapacaksın. Eğer böyle olursa siz mutlu olursunuz. Biz hormonel değil, organik büyümeyi istiyoruz. Bunun için ne kadar yük yüklenecekse üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu kamusal bir sorumluluktur. Bizim için gerçekten kıymetlisiniz. Bu kent için de kıymetlisiniz. Kente aidiyeti sağlıyorsunuz. Göztepe, Altay ve diğer kulüpler de öyle. Bu değerli bir aidiyet. Neden insanlar kulüpleriyle övünmesin?”
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay da Karşıyaka Spor Kulübü’nün hak ettiği yerde olmadığını belirterek, “İvedi olarak stat yapılmalıdır. Biz de elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu.
Soyer Tugay’ın bu sözleri üzerine, “Öncelikli işlerimizden biri olacak” dedi. Tugay ayrıca yaptıracakları sporcu sağlık merkezine geçtiğimiz günlerde vefat eden Dr. Bülent Zeren’in adını vereceklerini söyledi. Ayrıca basketbol birinci liginde mücadele eden Karşıyaka’nın uluslararası bir salona ihtiyacı olduğunu belirten Tugay” İzmir’e uluslararası bir salon yapılacaksa bu Karşıyaka’ya yapılmalıdır” dedi. 
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı da yeni bir salona ihtiyaç duyduklarını bunun için bazıları Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde olan 3 yer tespit ettiklerini söyledi. Soyer bunun üzerine “Karşıyaka’nın borçları ve yeni stat ve salon yapımı için finansman modelleri araştırılması gerektiğini belirten Soyer, şöyle konuştu: “Dünyadaki uzun vadeli spor tesisi borçlanmalarını araştırabiliriz. Hatta Barcelona Kulübü ile bu konuda yazışma yapabiliriz. Çünkü onlar bu modelden yararlandı. Mesele kendi finans sistemi üzerinde kendi ayakları üzerinde durabilmek. Bunun için çalışacağız. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka tanzim satışta 3. yılını yaşıyor
Sonraki Haber Türküler Sevgili... Konseri yarın akşam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?