ANA SAYFA > EĞİTİM > Türkiye’nin ilk Fen Öğretmenleri Derneği Karşıyaka’da kuruldu

Türkiye’nin ilk Fen Öğretmenleri Derneği Karşıyaka’da kuruldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye’nin ilk Fen Öğretmenleri Derneği Karşıyaka’da kuruldu

İzmir’de görevli Fen Bilimleri Öğretmenleri tarafından Türkiye’nin ilk Fen Öğretmenleri Derneği Karşıyaka’da kuruldu.

Kuruluş çalışmalarını kurucu yönetim kurulu üyeleri Aytun Aydın, Burcu Kılıç, Bülent Dal, Erdoğan Demirci, Funda Tunaboylu, Özlem Erdem ve H.Namdar Gürsönmez ile 23 Aralık 2015 tarihinde başlatan Fen Öğretmenleri Derneği (FENÖDER) İzmir’de Fen Bilimleri Öğretmenleri tarafından 23 Mayıs 2016 tarihinde İzmir Valiliği, İl Dernekler Müdürlüğünün tüzüğü onaylaması ile resmen kurulmuş oldu.

Fen Öğretmenleri Derneği (FENÖDER) yönetim kurulu üyeleri Karşıyaka İZBAN tünel üstünde bulunan Fikret Cafe’de bir araya gelerek derneğin kuruluşunu kutladılar.

Dernek, Türkiye‘deki İlkokul ve Ortaokul düzeyinde görev yapan Fen Bilimleri ve Fen Bilgisi öğretmenlerinin etkili öğrenme-öğretme ortamının sağlanmasına destek olacak. Ayrıca öğretmenlerin meslekî gelişimlerinin sağlanmasına yönelik çalıştay, kurs, konferans, sergi, bilim şenliği, fen sergisi ve seminer gibi faaliyetlerin organize edecek. Derneğin ulusal, uluslararası ve Avrupa Birliği ülkelerinin projelerine katılması ile fen bilimleri alanında faaliyette olan kurum ve kuruluşlarla iletişime geçilerek öğrenme, öğretme materyallerinin paylaşılması, atölye çalışması, üniversite –okul işbirliğinin yeniden yapılandırılması ve güçlendirilmesinin sağlanması gibi amaçlar taşıyor.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilal Doğan, bu kez de İZSU üzerinden yüklendi
Sonraki Haber Usta şair Attila İlhan, şiir yarışmasıyla anılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?