ANA SAYFA > SPOR > Türkiye Laser Şampiyonası Karşıyaka'da

Türkiye Laser Şampiyonası Karşıyaka'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye Laser Şampiyonası Karşıyaka'da

Türkiye Yelken Federasyonu’nun yaklaşık otuz yıldır her sene düzenlediği Türkiye Laser Şampiyonası bu yıl KSK Yelken Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenleniyor.

KSK’nin ev sahipliğinde 9 Eylül-13 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan şampiyona Laser Standart, Laser Radial ve Laser 4,7 sınıflarında yapılacak. Türkiye Yelken Federasyonu yarış takviminde yer alan bu şampiyona ayrıca ISAF DÜNYA ŞAMPİYONASI için Seçme Yarışı kriterinde olacak.

Yarışmanın 9 Eylül 2015 tarihinde düzenlenecek olan ilk etabı 9 EYLÜL Belediye Kupası olarak adlandırıldı ve dereceye giren sporculara ödüllerini aynı günün akşamında düzenlenecek ödül töreninde Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar takdim edecek.

Geçen yıl Samsun’da düzenlenen ve kulübümüzü temsil eden Barbaros Hekimoğlu’nun gümüş madalya kazandığı şampiyonaya bu yıl Türkiye genelinden kırka yakın kulüp ve yüz yirmiye yakın sporcu katılıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta basketbol kombinesi alana voleybol hediye
Sonraki Haber Güneş Tarlası çevreci ve ekonomik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?