ANA SAYFA > İZMİR > Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu başkanından Atila'ya teşekkür

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu başkanından Atila'ya teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu başkanından Atila'ya teşekkür

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent Akay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Salonu’nda gerçekleştirilen Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’na verdiği destek nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür etti. Başkan Atila’yı ziyaret eden Akay, Türkiye’nin ikincilikle tamamladığı organizasyonun düzenlenmesinde Bornova ve Büyükşehir Belediyesi’nin önemli katkılarının olduğunu söyledi.

Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Salonu’nda gerçekleştirilen Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası 3. Klasman Müsabakaları büyük coşkuya sahne oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Şampiyona’da mücadele eden Milli Takımımız ikinci oldu.

Bornovalılar büyük destek verdi

Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası 3. Klasman Müsabakaları’nın büyük bir coşkuya sahne olduğunu ve başarıyla tamamlandığını dile getiren Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent Akay, katkılarından dolayı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür etti. Başkan Atila’yı ziyaret eden Akay, “Şampiyona boyunca çok güzel ağırlandım. Bornova halkı da gelip izleyerek destek verdi. Bornovalılara ve Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya teşekkür ediyorum Buz hokeyine desteğinin devam etmesini diliyorum” dedi.

Önümüzdeki senelerde de devam edecek

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da ev sahipliği yapmaktan büyük bir onur duyduklarını belirterek, “Hem Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu’na hem de bize bu tesisleri kazandıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Kocaoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki senelerde daha iyi ev sahipliği yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışacağız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 550 milletvekilliği için 510 kadın aday
Sonraki Haber Kentte çocuk Sokakta oyun var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?