ANA SAYFA > MEDYA > TÜRK SİNEMASI 100.DOĞUM GÜNÜNÜ ÇEŞME'DE KUTLAYACAK

TÜRK SİNEMASI 100.DOĞUM GÜNÜNÜ ÇEŞME'DE KUTLAYACAK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TÜRK SİNEMASI 100.DOĞUM GÜNÜNÜ ÇEŞME'DE KUTLAYACAK

Türk sinemasının doğuşunun yüzüncü yılı, Çeşme'de düzenlenecek 'Türk Film Şarkıları' konseriyle kutlanacak; 170 kişilik koro, sinemamızın unutulmaz klasiklerini seslendirecek.

1914 yılında Fuat Uzkınay tarafından çekilen belgeselle doğan Türk sinemasının 100'ncü doğum günü, turizm cenneti Çeşme'de düzenlenen konserle kutlanacak. Çeşme Belediyesi'nin destekleriyle; Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM), Antalya Musiki Derneği ve Çeşme Kültür ve Sanat Derneği üyelerinden oluşan, aralarında TRT sanatçılarının da bulunduğu 150 kişilik koro, 20 kişilik saz ekibiyle birlikte "Türk Film Şarkıları" konseri verecek. Yeşilçam ve Türk müziğinin vazgeçilmez klasikleri Çeşme'de tekrar hayat bulacak.



Halka açık olacak

Şef Burhan Kul yönetiminde gerçekleşecek konserde, "Artık Sevmeyeceğim", "Seven Ne Yapmaz", "Yalancı Yarim", "Gümüş Gerdanlık" gibi Yeşilçam'ın unutulmaz klasiklerine 'ses veren' eserler kulakların pasını silecek. Sinemamızın 100'ncü yaşını kutlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe, Yeşilçam'a yıllarını vermiş sanatçılar da onur konuğu olarak katılacak. 23 Haziran Pazartesi 21.00'de Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek konserin halka açık olduğu bilgisini veren Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Yeşilçam hayranları ve  Türk sanat müziği sevenleri, bu anlamlı geceye şahit olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber FOÇA'DAKİ YANGINDA 3 HEKTAR MAKİLİK ZARAR GÖRDÜ
Sonraki Haber NESLİHAN DEMİR ALAÇATI'DA EVLENDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?