ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılayı Karşıyaka, Karadeniz ile devam…

Türk Kızılayı Karşıyaka, Karadeniz ile devam…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılayı Karşıyaka, Karadeniz ile devam…

Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi’nin kongresi bugün yapıldı ve tüm oyları alan Kamil Karadeniz yeniden başkan seçildi.

Çalışmalarına kaldıkları yerden daha büyük bir şevkle devam edeceklerini belirten Kamil Karadeniz, yaptığı konuşmasında, “Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremiz, inanıyorum ki güzel günlere kavuşmanın müjdecisi olacaktır. Temsil ettiğiniz “diriliş ruhu” ve sahip olduğunuz coşku, Allah’ın izniyle “Millî bir iyilik ve yardım hareketinin fitilini ateşleyecektir. Kongremize gelerek bizleri tekrardan seçen Çok değerli Kızılay Üye’lerimize katılımları ile bizleri şereflendiren değerli oda, dernek başkanlarımız ile muhtarlarımıza ve tüm konuklarımıza Şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyor, Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. TÜRKKIZILAY ile, yardıma muhtaç İhtiyaç sahibi insanların yalnız olmadıklarını gelin her birlikte hissettirelim” dedi.
Kamil Karadeniz başkanlığındaki Türk Kızılay'ının Karşıyaka Şube Yönetiminde şu isimler yer aldı: Mehmet Erdag, Tülay Kalıpçılar, Mehmet Keleşoğlu, Doruk Güzelcan, Eda Öztürk, Derya Gökçe, Berke Bakaye, Fehmi Avcı.

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Karşıyaka, İzmir Büyükşehir’i kolay geçti
Sonraki Haber Karşıyaka, Esenler Erokspor karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?