ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka'ya buz patenci kadın kolu başkanı...

Türk Kızılay Karşıyaka'ya buz patenci kadın kolu başkanı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka'ya buz patenci kadın kolu başkanı...

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanlığı, kadın kollarını daha da güçlendirerek yeni yöntemini oluşturdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü buz pateni antrenörü, aynı zamanda Buz Sporları Federasyonu İzmir İl temsilcisi olan Neşe Olcay Hünerli Kızılay Karşıyaka Şube kadın kolları Başkanlığı görevine getirildi.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil karadenbiz, her alanda daha da güçlü olarak çalışmalarına hız verdiklerini ifade ederek, kadın kollarını yeniden revize ettiklerini söyledi. Karadeniz, şöyle dedi:
“Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube başkanlığı olarak kadın kollarımızı daha da güçlendirerek yeni yöntemini oluşturduk. Kadın kollarımızın planladığı proje ve faaliyetlerle gücümüze güç katacaklarına inancımız tamdır. Bu vesile ile İzmir Gençlik ve Spor kulübü buz pateni Antrenörü olan Neşe Olcay Hünerli Kızılay Karşıyaka Şube kadın kolları Başkanlığı görevine getirilmiştir. Kendisine ve tüm yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilerim.”
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Sanat Derneği’nde Erboy güven tazeledi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?