ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'ne büyük övgü...

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'ne büyük övgü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'ne büyük övgü...

Ramazan ayı boyunca Karşıyaka Hükümet Konağı önündeki bahçede iftar çadırı açan ve yaklaşık 20 bin kişiye iftar yemeği dağıtarak adeta rekor kıran Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi büyük övgü aldı.

Karşıyaka halkının ve bağışcılarının gönlünde adeta taht kuran Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, çalışmalarıyla övgü görmeye devam ediyor.
Kamil Karadeniz övgülere layık olmaya, desteklerle güzel işler yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, Ramazan ayı boyunca destek olanlara teşekkür etti. 
Ramazan ayı boyunca iftar çadırından bir dakika bile ayrılmayan gelenlerle tek tek ilgilenen başkan Kamil Karadeniz, "Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığının her sene geleneksel olarak, Karşıyaka Hükümet konağı bahçesinde bağışçılarımızın destekleri ile 27 gün boyunca yaklaşık 20 bin kişiye iftar sofralarınızı açtık. Ramazanın ilk gününden bugüne kadar bizlere destek olan Başta sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza,iftarlarımıza katkıda bulunan değerli bağışçılarımıza, İftarlarımıza katılım sağlayan sayın misafirlerimize,her akşam bizleri yanlız bırakmayan Karşıyaka halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Bu Programlarda birgün bile bıkkınlık,yorgunluk hissetmeyen,Kızılaycılık ruhunu her sahaya yayan  yönetim kurulu üyelerime,kadın kolları ma ,gençlik kollarıma, bizlere destek veren gönüllülerimize de  emekleri için sonsuz teşekkür ederim." dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi'nden açıklama...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi’nden ücretsiz halk dansları kursu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?