ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden yılbaşı mutluluğu...

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden yılbaşı mutluluğu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden yılbaşı mutluluğu...

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı Karşıyaka'da ses getiren desteklerine devam ediyor. .

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, yeni yılın gelmesi ve geleneksel yılbaşı armağanı olarak dağıtılması düşünülen yardımlarını bu kez Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda bulunan 23 yaş üstü zihinsel engelli öğrencilerine yaptı.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı çalışanları, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda 23 yaş üstü zihinsel engelli öğrencileri  ile bir araya gelerek hem ihtiyaçları doğrultusunda montlarını ve ayakkabılarını teslim etti, hem de onların yeni yılını kutladı.
Türk Kızılay elemanlarını karşılarında görmekten çok mutlu olan 23 Yaş üstü zihinsel engelli öğrencilerin mutluluğunu görülmeye değerdi.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, insanları sevindirmek ve mutlu etmenin en büyük görevleri olduğunu ifade ederek, "Sadece Halk Eğitimdeki dostlarımızın değil, ihtiyacı olanların bizler gönül dostu ve en büyük yardımcısıyız. Türk Kızılay olarak her an, 24 saat hizmetlerindeyim" dedi.  

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Suat Korkmaz da Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ve ekibine teşekkür ederek, "bu tür destekler çalışmalarımıza şevk veriyor. Çocuklarımızı mutlu görmek de bizlerin en büyük mutluluğu, her birinin yeni yılını gönülden kutluyoruz" dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cordelion Gastronomi ve Mutfak Sanatları Merkezi için imzalar atıldı
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor potada lidere fark yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?