ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi evsizlere el uzattı...

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi evsizlere el uzattı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi evsizlere el uzattı...

Korona Virüs tedbirleri kapsamında Karşıyaka'da saha çalışmalarını en seri ve düzenli bir şekilde yaparak takdir toplayan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, bu kez de Karşıyaka'daki evsizlerin peşine düştü.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ve ekibi, şehrin dört bir yanına dağılarak parklarda ve kuytu köşelerle terk edilmiş evlerde yaşamlarını sürdüren kimsesizler ve evsizleri tespit ederek bunları sıcak yuvaya kavuşturmaya başladı.  
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, "Kimsesi olmayan ve sokakta kalan vatandaşımızın yalnız olmadığını hissettirdik.
Karşıyaka Belediyesine ait ve Türk Kızılay Karşıyaka Şubesinin de destek verdiği Girne Bulvarı Girne Kültür Parkındaki Barınma ve Beslenme Tesisine kendilerini yerleştirmeye başladık" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi’nden tek tuşla hizmet
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 pazar yarın kurulacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?