ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, Çarşı'da aşure dağıttı, kan topladı

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, Çarşı'da aşure dağıttı, kan topladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, Çarşı'da aşure dağıttı, kan topladı

Karşıyaka’nın en aktif kuruluşlarından biri olan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi bu kez de Karşıyaka Çarşı'da aşure dağıttı. Kan bağışı aldı.

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi’nin Başkanı Kamil Karadeniz’in çağrısı üzerine çok sayıda Karşıyakalı kan bağışında da bulundu. Kamil Karadeniz, "Muharrem ayı vesilesiyle İzmir Vali Yardımcılarımızın da katılımıyla Karşıyaka Çarşı Girişinde Kızılay Kan Aracımızın yanında dağıttığımız aşure etkinliğimize gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederiz” dedi.

Etkinliğe İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Türk Kızılay GMYK Üyesi Nejla Özsoy, Karşıyaka İlçe Emniyet  Müdürü Metin Yalçın, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı  Ahmet Karaman, Karşıyaka Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler , Türk Kızılay İzmir Kan Müdürü Burak Yurdakul, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Nil Güneri, PTT Çarşı Müdürü Aşkın Arslan, STK Başkanları, Okul Müdürleri, Muhtarlar, Türk Kızılay Karşıyaka Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Genç Kızılay Ekibi de katıldı.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kaleci Mehmet gitti
Sonraki Haber Karşıyakalı Lara ABD yolcusu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?