ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi 7/24 görevde...

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi 7/24 görevde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi 7/24 görevde...

Tüm dünyayı kasıp kavuran, ülkemizde de önleme çalışmaları devam eden Covid 19 (Korona Virüs) kapsamında Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi planlaması yapılan ihtiyaçlı olan ve sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza 7/24 hizmete devam ediyor.

İhtiyaç sahiplerinin gıda kolilerinin Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi görevlileri tarafından evlerine teslim edildiğini belirten Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, şöyle dedi:
"Sokağa çıkamayan ihtiyaçlı olan vatandaşlarımıza Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı olarak gıda kolilerini, kavurma ve kıymalarını teslim etmek üzere görevli ekibimiz 7/24 sahada çalışmalarını devam ediyorlar. İstek karşılığında da evde kalan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ekiplerimiz Karşıyakalılar için seferber durumunda. Bir telefonları yeterlidir. Sadece ihtiyaç sahiplerinin değil, kamu ve kuruluşlarının isteklerini de anında yerine getiriyoruz. Bu konuda da geniş bir donanıma ve tecrübeye sahibiz. Ekiplerimizin hepsi eğitimli ve sağlık yönünden tüm tedbirlerimizi de alıyor, sonra sokağa çıkıyoruz."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Başarılı bir yıl geçirdik
Sonraki Haber Engelsizmir için yeni yol haritası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?