ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi 2023 ağaçlı orman yaratacak

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi 2023 ağaçlı orman yaratacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi 2023 ağaçlı orman yaratacak

Karşıyaka başta olmak üzere ülke ve yut dışında yaptığı başarılı çalışmalarla takdir gören Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi bu kez de "Türkiye Yüzyılına nefes" temalı orman yaratacak.

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi 2 Kasım Perşembe günü Saat 11.00’de Karşıyaka Sancaklı  Mahallesi'nde (Köyü)  Türk Kızılay Karşıyaka Hatıra Ormanında Cumhuriyetimizin 100.Yılı ve Kızılay Haftası etkinliği kapsamında  2023 adet fidanı toprakla buluşturarak, yepyeni bir ormanın ilk tohumlarını atacak.
Karşıyaka Kaymakamlığı himayelerinde, Orman Müdürlüğü destekleriyle oluşturulacak "Türkiye yüzyılına nefes" temalı orman için heyecanlı olduğunu belirten Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Karşıyakalılar başta olmak üzere İzmirlilere çağrı yaparak, açılışa davet etti ve "bir fidanı da siz toprakla buluşturun. Sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka'nın Gaziantep'te tadı yok
Sonraki Haber Kızılay Haftası devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?