ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Sosyal Yardım Merkezi açıldı

Türk Kızılay Karşıyaka Sosyal Yardım Merkezi açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Sosyal Yardım Merkezi açıldı

Kızılay, depremden etkilenen illerde aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla depremzedelere beslenme desteğini sürdürürken, afetzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için Karşıyaka sosyal yardım merkezlerini de hizmete soktu.

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, Örnekköy'deki Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait olan UTEM'de (Ulusal Tenis Eğitim Merkezi)  depremzedelere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla sosyal yardım merkezini hizmete açtı.
Açılış sonrası Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ile Karşıyakalı bazı müdürler de ziyarette bulundu. 
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, bu konuda Karşıyaka Haber'e şu açıklamayı yaptı:
"Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı olarak İlimiz ve İlçemize gelen Depremzede vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacı ile İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Murat Eskici’nin olurları İzmir İl Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış’ın destekleri ile kurulan Kızılay Karşıyaka Sosyal Yardım Merkezimizi Karşıyaka Kaymakamı Sn. Özkan Demir, Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Sn. Kerem Fahri Baykalmış, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Ahmet Karaman, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sn. Bülent Üngür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.  Kadir Kadıoğlu, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Sn. Selma Maşalacı ziyarette bulundu.ç Kendilerine depremzedelerimize verilen hizmetler hakkında ayrıntılı bilgi verildi.".

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı tenisçi şampiyon oldu
Sonraki Haber Bostanlıspor futbolda lig hazırlığı hızlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?