ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor futbolda lig hazırlığı hızlandı

Bostanlıspor futbolda lig hazırlığı hızlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor futbolda lig hazırlığı hızlandı

Ülkemizi büyük acıya büründüren 11 ildeki depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, futbol heyecanı da kaldığı yerden başladı.

İzmir'de amatör lig karşılaşmaları önümüzdeki hafta sonu yeniden start alacak. İzmir İl Futbol temsilciliğinden yapılan açıklamaya göre İzmir 2. Amatör Futbol Karşılaşmaları da pandemi sonrası yeniden başlayacak. Önümüzdeki hafta grupların belirleneceği açıklanırken takımları da yeniden lig heyecanı sardı.
Futbolda gençleşmeye giden ve teknik heyetini de tamamen değiştiren Bostanlıspor A Futbol takımı bu yıl amatör futbol liginde U18 ağırlıklı takımıyla mücadele edecek. 
Tecrübeli teknik direktör Behiç Basatuğrul'un teknik koordinatörlüğünde antrenörler Mustafa Seyhan ile Ataberk Çeviksoy yönetiminde Gode Cengiz Spor tesislerinde haftanın ilk çalışmasını yapan Bostanlıspor'un genç oyunculara kucak açtığını belirten Bostanlıspor futbol şube sorumlusu Taner Çınar, "Bostanlıspor formasını giymek isteyen gençlerimizi salı ve perşembe günleri Gode Cengiz Spor Tesislerindeki antrenmanımıza bekliyoruz" dedi.   
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk Kızılay Karşıyaka Sosyal Yardım Merkezi açıldı
Sonraki Haber Foça Taş Ocağı ÇED süreci iptal edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?