ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Başkanı Karadeniz'den Engelliler Günü mesajı

Türk Kızılay Karşıyaka Başkanı Karadeniz'den Engelliler Günü mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Başkanı Karadeniz'den Engelliler Günü mesajı

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz 3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Karadeniz mesajında şu ifadelere yer verdi.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü, 1992 yılında Birleşmiş Milletler tarafından uluslararası bir gün olarak kabul edilmiştir.
Yasal zorunluluklar ve hukuki gereksinmeler nedeniyle 'engelli' olarak tanımlanan bireylerin, hayatın içerisinde 'engel' olarak görünmemeleri en büyük temennimizdir.
Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, 'engelli' bireylerin toplumda daha fazla görünür kılındığı, hayatlarının fiziki ve duygusal anlamda daha fazla kolaylaştırıldığı, ötekileştirilme den diğer insanlarla eşit haklara sahip olduğu bir dünya diliyor; onların karşılaştığı sorunlar hakkında farkındalık geliştirerek ve yalnız olmadıklarını hissettirerek kendilerine destek olan tüm kişi ve kurumlara şükranlarımı sunuyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kurumlar Futbol Turnuvası'nda gol yağmuru...
Sonraki Haber Karşıyaka'da ambalaj atıkları çöpe değil, geri dönüşüme gidecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?