ANA SAYFA > GÜNDEM > Turizm Haftası Karşıyaka'da da kutlandı...

Turizm Haftası Karşıyaka'da da kutlandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turizm Haftası Karşıyaka'da da kutlandı...

Turizm haftası nedeniyle Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’ndeNecip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler yapıldı...

39. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen etkinlikler göz doldurdu. Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ve Şube Müdürlerinin katıldığı kutlamada, etkinlik kapsamında yapılan afiş, fotoğraf, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Halk oyunları ve dans gösterileri, tiyatro oyunları, müzik ve şiir dinletileri, resim-fotoğraf sergisiniizleyen konuklar Ülke ekonomisi için turizmin yararlarını konuştular. Kutlama, Karşıyaka’nın geleneksel tatlısı olan lokma ikramıyla sona erdi. (Yılmaz DURMAZ)

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ICYS ekibi İzmir’e hayran kaldı
Sonraki Haber Başkan Akpınar'ın çocuk sevgisi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?