ANA SAYFA > SPOR > Turgut Uçar: Boş tribünlere oynamak zor olacak ama...

Turgut Uçar: Boş tribünlere oynamak zor olacak ama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turgut Uçar: Boş tribünlere oynamak zor olacak ama...

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Hatayspor'u ağırlayacak Karşıyaka'da teknik direktör Turgut Uçar "Boş tribünlere oynamak zor olacak ama evimizde puan kaptırmak istemiyoruz" dedi.

İzmir'de ilk kez 3 puan sevinci yaşamak istediğini belirten Uçar, "Cezamızdan dolayı taraftarımız stada alınmayacak. Boş tribünlere oynamak zor olacak ama evimizde puan kaptırmak istemiyoruz. Ben de burada galibiyet mutluluğunu tatmak istiyorum" diye konuştu. Cezalı Arif'in takıma döndüğünü sakatlanan Mustafa Aşan'ın da takımla çalışmalara başladığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Bu hafta ayrıca zirve mücadelesi veren Gümüşhanespor ile Ankaragücü karşılaşacak. Hatayspor maçı bizim için 6 puan değerinde olabilir" yorumunu yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Süt, ormanları koruyan paketlerde
Sonraki Haber IF Wedding Fashion İzmir, Avrupa'yı salladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?