ANA SAYFA > SPOR > Turgay Büyükkarcı: Seçimden kaçmayız

Turgay Büyükkarcı: Seçimden kaçmayız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turgay Büyükkarcı: Seçimden kaçmayız

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, son günlerde Karşıyaka üye ve taraftarlarının bir numaralıo gündemi olan genel kurul çeşitli yorumlara neden oldu.

Genel Kurulu özellikle yapmadığı ve seçimden kaçtığı iddiaları üzerine Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Büyükkarcı bu konuda bir bilgilendirme açıklaması yaptı.
Kulüp tüzüğünün ve pandemi şartları nedeniyle genel kurul yapamadıklarını vurgulayan başkan Büyükkarcı, "Genel kurul yapma şartları oluşur oluşmaz gereğini tabi ki yapacağız. Ne seçimden kaçarız, ne de verdiğimiz sözlerden” dedi.
Büyükkarçı şöyle dedi:
“Karşıyaka Spor Kulübü Tüzüğünün 18. Maddesinin A fıkrasında ‘Genel Kurul Toplantıları Cumartesi-Pazar günlerinde, yer, tarih ve saatleri üyelere belirtilerek yapılır. Söz konusu toplantılarda ilk günü seçim dışındaki gündem maddeleri, ikinci günü seçimler olacak şekilde 2 (iki) gün olarak yapılır’ hükmü yer alıyor. Pandemi şartları nedeniyle hafta sonu sokağa çıkma yasağı kısıtlamasının sürmesi genel kurulun yapılmasını engelliyor. Yönetmelik gereği genel kurul en fazla 300 kişi ile sınırlandırılıp kişi başı 8 m2 yer ayrılmak üzere 3500 ila 28.000 m2 kapalı alanda yapılabiliyor. Bu şartlara rağmen mevcut yönetimi suçlayan yorumların sürekli yapılmasını anlamakta güçlük çekiyoruz. Biz de bir an önce seçimin yapılmasını istiyoruz. Ancak tüzük gereği bunu yapamadık. Çünkü hafta sonları sokağa çıkma yasağı halen devam ediyor. Bu konuda yorum yapıp yönetim kurulumuzu genel kurul yapmamakla suçlayanlar bunu nasıl anlayamıyorlar yönetim olarak şaşkınlıkla izliyoruz. Genel kurul yapma şartları oluşur oluşmaz gereğini tabi ki yapacağız. Ne seçimden kaçarız, ne de verdiğimiz sözlerden.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın gündemi kongre
Sonraki Haber Karace: Kongreyi erteleme Karşıyaka'ya büyük zarar verip zaman kaybettirir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?