ANA SAYFA > SPOR > Turgay Büyükkarcı 1912 Karşıyaka Derneği'nden istifa etti

Turgay Büyükkarcı 1912 Karşıyaka Derneği'nden istifa etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turgay Büyükkarcı 1912 Karşıyaka Derneği'nden istifa etti

Karşıyaka Spor Kulübü’nde seçimli genel kurulu tartışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yeşil-kırmızılı kulüpte son olarak 1912 Derneği'nden bir açıklama geldi. 1912 Karşıyaka Derneği, "Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetim kurulumuza en kısa sürede olağanüstü genel kurul kararı alarak hem geçmiş faaliyetlerini sunmayı hem de yönetim kurulunu daha da güçlendirerek genel kurul üyelerinin onayına gitmeyi öneriyoruz" ifadelerinin yer aldığı bir duyuru yaptı. 

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, üyesi olduğu 1912 Karşıyaka Derneği'nin açıklaması hakkında ilk kez konuştu. Büyükkarcı, "1912 Derneği 111 yıllık tarihi olan kulubümüzün bütünleştirici, herkesi kucaklayan ve kulübümüzün gelişmesi için projeler üreten bir topluluk olarak hayata geçmişti. Geçmişte yapılan hizmetlerle 1912 Derneği'nin neleri hayata geçirdiğini görüyoruz. Şimdi ise derneğin geldiği durum çok farklı bir görünümde. Birleştiricilikten yana tavır sergilenmiyor. Kutuplaştırıcı bir tavır içerisinde bulunuyor. Kuruluş amacı dışına çıkan 1912 Derneği'nden istifamı en kısa sürede dernek yetkililerine sunacağım" diye konuştu. 

Özel prime onay çıktı
Öte yandan esk Başkan ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cenk Karace ile Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü öncülüğünde toplanan 1.3 milyon TL'lik final ödülü hakkında Turgay Büyükkarcı, yönetim olarak prim dağıtılmasına onay verdik. Karşıyaka Spor Kulübü ve sporcularının menfaatine olan hiç bir şeyin önünü kesmeyiz. Kaldıki sportif başarızlıkla eleştirilirken hem basketbol hemde voleybol için dışardan başarı primi teklif edilmesi başarız olmadığımızı göstermez mi ifadelerini kullandı.

Haktan Yağız Akçay / Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Üçkuyular Feribot İskelesi yenilendi
Sonraki Haber Gizem Öcal Karşıyaka'ya döndü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?