ANA SAYFA > GÜNDEM > Turabi Değerli CHP'den milletvekili aday adaylığını açıkladı

Turabi Değerli CHP'den milletvekili aday adaylığını açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turabi Değerli CHP'den milletvekili aday adaylığını açıkladı

CHP İzmir 2. bölgeden milletvekilliğine soyunan sanatçı Turabi Değerli'nin seçmenler ile ilk toplantısı renkli görüntülere sahne oldu.

Karşıyaka Aksoy Mahallesi'nde Turabi Değerli Müzik Akademisi'nde gerçekleştirilen toplantıda siyasi konuşmaların ardından sazlar çalındı, şarkılar söylendi. Siyasette sanatçı duyarlılığı ile hizmet üreteceğini belirten Değerli " Ülkemizin içinde bulunduğu durum, hepimizin elini taşın altına koyma zamanının geldiğini göstermektedir. Ben de siyasette farklı bir ses olacağım. Yıllardır üyesi olduğum CHP'dan milletvekili olmak için yola çıkıyorum. Bana destek olacak herkese teşekkürler" dedi.

İki ayrı albüm çıkaran, ondan fazla koroda şeflik yapan, müzik üzerine 17 ayrı kitap yazan Turabi Değerli, Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adaylığını kendi işyerinde düzenlediği toplantı ile açıkladı. Atatürk ilkeleri doğrultusunda hizmet etmeyi amaçladığını belirten Turabi Değerli " Yaşamımı hep sanatla kazandım. Deneyimlerimi, birikimlerimi halkımızla paylaştım. Yaklaşık 25 yıldır içinde olduğum CHP den milletvekili olarak ülkem için hizmet etmek istiyorum. Birçok platformda yapmak istediklerimi aktardım. Görüştüğüm her ortamdan destek aldım. Siyasette sanatsal anlayışla , halkla el ele olup hizmet üretmeyi, halkın sesi olmayı hedefliyorum" dedi.

Toplantıya gelenler kapıda akordeon ile çalınan müziklerle karşılandı. Daha sonra   Işıltan Uşaklıgil , Turabi Değerli için bestelediği şarkıyı seslendirdi.   Uşaklıgil daha sonra sevilen şarkılarda oluşan mini bir konser verdi. Toplantıda sanatçı Tutku Yıldırım ve  Göker Kurbetçi  gitarla şarkılar söyledi. Taci Özben piyano ile caz şarkılar seslendirirken, Sami  İrek de bağlama çalıp türküler söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yabancı öğrenciler Türkçe'yi gezerek öğreniyor...
Sonraki Haber Direniş!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?