ANA SAYFA > İZMİR > Tuncay Özkan'dan hükümete yaylım ateşi!..

Tuncay Özkan'dan hükümete yaylım ateşi!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tuncay Özkan'dan hükümete yaylım ateşi!..

CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan Haber Türk Kanalında Balçiçek İlterin hazırladığı Karşıt Görüş Programına konuk oldu ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlunun’da katıldığı programda bölgenin durumunu değerlendiren Özkan “Biz insanlar için nasıl bir Türkiye nasıl bir Diyarbakır nasıl bir Şırnak nasıl bir Hakkari ve biz insanlar için nasıl bir yaşam nasıl bir yaşam güvenliği konuşacağız. Neyi konuşacağız, bizim arkadaşlarımızın gidip yaptıkları incelemeler sonucunda bize aktardıkları şeyler ,tamda beyefendinin bize anlatığı şeyler, yaşam hakkı yok güvenlik yok yaşam hakkına değer yok bir tedbir yok 150-200 bin insan terör örgütünün yarattığı şiddet ve dehşetten kaçmaya çalışıyor ve kaçarken hedef oluyorlar beş yaşındaki bebekte hedef oluyor doksan beş yaşında ninede hedef oluyor bu insanların gidebilecekleri yer yok. Suriye'den gelenler için 300 bin kişilik kentler kurduk ama Güneydoğu'dan göçenler için hiçbir şey yapmıyoruz.”

HÜKÜMETİN PKK’YA KARŞI TUTUMUNA AĞIR ELEŞTİRİ

Neredeyse Ortadoğu bataklığının bir paraleli oluşturuldu,  bu Ortadoğudaki bataklığın paraleli oluşurken biz ne yaptık ben buradan bölge milletvekilimize  soruyorum hendekler kazılırken, brandalar gerilirken, evler işgal edilirken, o silahlar bombalar mühimmatlar yüklenirken biz ne yaptık? Süreci sadece seyrederken iktidar ne yaptı? Seyretmenin ötesinde kolaylıklar sağlanmasa o hendekler kazılmaz, bombalar o binalara yerleştirilmez.

CUMHURİYET'İN İNŞASINI SUÇLU İLAN ETMEK BU ÜLKENİN GELECEĞİNİ YOK ETMEKTİR!

80 sonrasında Türkiye'deki ben karşı devrim süreci diyorum, öylesine azgın bir hal almıştır ki, Diyarbakır Cezaevi, Mamak Cezaevi, Selimiye Cezaevi insanlarımızın rendelendiği yerler olmuştur. Biz bu acıların üzerine bir gelecek inşaa etmek zorunda olan çocuklarız. Bizim bedenlerimizde ve ruhlarımızda işkence izleri var. Biz bu izleri dişimizi sıka sıka yokmuş gibi farz ederek değil, onların bize verdiği tecrübe ve bilgiyle bir gelecek inşa edeceğiz.

"NE İSTEDİNİZ DE VERMEDİK" VE "KANDIRILDIK" DİYENLER HESAP VERECEKLER!

Bugün Türkiyenin içinde bulunduğu durum riskti üstlendik ve hesabını vereceğiz diyorsanız size temin ediyorum bunun hesabını vereceksiniz.Bu halkın çocuklarının ölümünün sorumlusu kimse hesap verecek, iktidar kanamaz, iktidar yalanlara aldanamaz. Biz hep birlikte bir gelecek inşa edeceksek kandırıldık diyerek inşa edemeyiz! 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanserden korunmak için az yemek gerek
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Türk Telekom'a konuk olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?