ANA SAYFA > İZMİR > Tüm Yerel-Sen İzmir şubelerinden "Toplumsal cinsiyet eşitsizliği" semineri

Tüm Yerel-Sen İzmir şubelerinden "Toplumsal cinsiyet eşitsizliği" semineri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tüm Yerel-Sen İzmir şubelerinden

Tüm Yerel-Sen İzmir 1 ve 2 Nolu Şube Kadın Komitesi tarafından, kadın sorununa dikkat çekmek ve üyelerini bu konuda bilinçlendirmek için bir seminer düzenlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonunda, saat 14.00’de Av. Pelin ERDA; “Toplumsal cinsiyet, Cinsiyete dayalı işbölümü, Eşitsizliğin sonuçları, Kadına Yönelik Şiddet, Eşitlik anlayışı, Yerel yönetimler ne yapabilir” konularında katılımcıları bilgilendirdi. Seminer, kadın-erkek katılanlar tarafından büyük dikkatle dinlendi ve sorulan sorular ile daha da zenginleşti.

Tüm Yerel-Sen İzmir Şubeleri Kadın Komitesi; Toplumsal cinsiyet ile ilgili yargıların bertaraf edilmesi kadın-erkek eşitliğinin sağlanması ile mümkündür. Bu da cinsiyet eşitsizliğinin nereden kaynaklandığını öğrenmek ve çözüm yollarını bulmakla mümkündür, düşüncesinden hareketle kadın ve erkek üyelerini ayırmadan bu tür eğitimlerine devam edeceğini söyledi.

Tüm Yerel-Sen İzmir Şubeleri adına, 2 Nolu Şube Başkanı Tamer Yiğit GÜLER, Av. Pelin ERDA’ya seminer sonunda çiçek vererek, desteği için teşekkür etti. Av. Pelin ERDA “bu seminerden bende çok zevk aldım, bundan sonra da yanınızda olmaya ve destek olmaya devam edeceğim” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da kazandıran dönüşüm
Sonraki Haber Üretici pazarı ile üreticiler kazanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?