ANA SAYFA > SPOR > TÜFAD İzmir'e yine Dr. Acarbay başkan

TÜFAD İzmir'e yine Dr. Acarbay başkan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TÜFAD İzmir'e yine Dr. Acarbay başkan

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir Şubesi'nin olağan genel kurulunda Dr. Şaban Acarbay yeniden başkan seçildi. 3 listeli seçimi kazanan Dr. Şaban Acarbay 16. kez başkan seçilerek rekor kırdı.

510 üyenin katıldığı seçimde Dr.Acarbay listesi oyların 208 'ni alarak bir kez daha başkanlığı kazandı. 3 listenin yarıştığı seçimlerde diğer adaylardan Hasan Aral 160, Şahverdi Aydemir de 142 oy aldı.
Dr. Şaban Acarbay başanlığındaki 15 kişilik yeni TÜFAD ynetin kurulu şu üyelerden oluştu:
Dr. Şaban Acarbay, Gürsel Baliç, Feti Okuroğlu, Gürhan Dizlek, Çetin İşleğen, Kazım Atmış, Kadri Yatkın, Seddat Ozan, M. Ati Göksu, Sinan Vardar, Hüseyin Öçal, Aykut E. Canüzmez, Enver Öelik ve Ramazan Kurşunlu.....
TÜFAD'ta neredeyse kurulduğu günden bu yana 35 yıldır başkanlık görevini üslenen Dr. Şaban Acarbay, genel kurulda yaptığı konuşmada, Metin Oktay'la birlikte bir avuç spor adamı ile birlikte kurdukları derneğin bugün 1650 üyeye ulaştığını söyledi.
35 Yılda binlerce sporcu genci eğittklerini kaydeden Acarbay, "Derneğe kalıcı bir bina kazandırıncaya kadar göreve devam. Bunu başarınca çamdibi göçmen orkestrası ile açılış yapıp başkanlığı ekibimdeki diğer arkadaşlara devredeceğim" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka'nın protestosu ertelendi
Sonraki Haber Karşıyaka'da bir ayrılık daha...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?