ANA SAYFA > SPOR > TSYD'den Karşıyaka'ya ödül yağdı

TSYD'den Karşıyaka'ya ödül yağdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TSYD'den Karşıyaka'ya ödül yağdı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin 4. Ege'de Yılın Spor Ödülleri, sahiplerini buldu.

Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenlenen törene  İzmir'de spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, törende yaptığı konuşmada bu tür organizasyonların Türkiye'de sporun gelişmesine sağladığı katkıya dikkat çekti ve İzmir'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tongsir, bu tür etkinliklerle spor adamlarına manevi destek sağlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, 4 yıl önce göreve geldiklerinde başlattıkları Ege'de Yılın Spor Ödülleri organizasyonunun geleneksel bir hüviyet kazanma yolunda güçlü adımlarla ilerlediğini ifade etti. Okumuş, futboldan sonra geçen yıl voleybolda bir turnuva yaptıklarını, bu yıl da otomobil sporlarında İzmir Park yarış pisti iş birliğiyle TSYD Kış Kupası düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Törende "Yılın Spor Adamı" ödülünü Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz'un elinden alan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, dünyada turizm hareketlerinin yüzde 35'inin spor içerikli olduğunu, Türkiye'nin 28. büyük ili olmasına karşın Trabzon'un futbol sayesinde dünyanın her yerinde tanındığını anlattı. Sepil, İzmir'in gelişmesinde sporun gücünden ve yarattığı etkiden en iyi biçimde yararlanabilmek için, birlikte hareket etmenin önemini vurguladı. 

Yılın sporcusu dünya şampiyonu milli okçu Demir Elmaağaçlı'ya ödülünü veren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, lisanslı sporcuları Demir ile gurur duyduklarını, alternatif sporlara destek vermeyi sürdüreceklerini belirterek, TSYD yönetimine bu anlamlı ödül için teşekkür etti.  Dünya rekortmeni İzmirli yüzücü Emre Sakçı'ya da yılın sporcusu ödülünü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan takdim ettiı.  

Yılın teknik direktörleri Glen Hoag'a ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu,  Gül İlter'e İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen verdi. Yılın takımı Pınar Karşıyaka'nın ödülünü kulüp yöneticisi Ahmet Eriş, TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir'in elinden aldı.  

GÖZTEPE-KARŞIYAKA-ALTINORDU DOSTLUĞU

Fair Ödülleri'nin takdimi sırasında da anlamlı bir tablo oluştu. Göztepe-Karşıyaka arasındaki gerginliğin sona erdirilmesi, rekabetin dostça sürdürülmesi yolunda attıkları önemli adımlarla fair ödüllerine layık görülen Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile Karşıyaka'nın önceki başkanı Ali Erten'in ödülleri Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan tarafından takdim edilirken, İzmir sporunun üç köklü çınarının temsilcilerini aynı karede buluşması da geceye damga vurdu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Palyatif bakımla yıllara yaşam katılıyor
Sonraki Haber Ege'den Çin'e e-ipek yolu kuruluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?