ANA SAYFA > SPOR > Transfer şampiyonu Karşıyaka

Transfer şampiyonu Karşıyaka

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Transfer şampiyonu Karşıyaka

Ptt 1.Lig'de Karşıyaka, mutlak şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda transfer şampiyonu oldu

20 yıla yaklaşan Süper Lig hasretine son vermek için her sezon olduğu gibi yine iddialı bir kadro kuran Karşıyaka, takımına tam 21 takviye yaptı.Yeşil kırmızılı ekibin ligdeki Egeli rakipleri Göztepe ile Balıkesirspor 14'er, Denizlispor 11, Altınordu ise 5 takviyeyle transfer dönemini noktaladı. Takımı tepeden tırnağa yenileyen Karşıyaka'nın as kadrosunda geçen sezondan yalnız altyapıda yetişen Ali Kemal kaldı.

 Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'ın geçen yıl görev yaptığı Kayserispor patentli Çağlar, Mehmet Eren, Amisulashvili, Aghayev, Berkay Can, Serkan, Gökhan Ünal, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da oynayan Necati Ateş ve İbricic, Mehmet Akgün gibi isimleri alan Karşıyaka, iskeleti Kayseri'den oluşturdu.

Son dakikaya kadar takviyeleri sürdüren Karşıyaka yönetimi, Galatasaray'ın sağaçığı Engin Baytar ve Sırp stoper Igor Duric'le kadro operasyonunu tamamladı. Karşıyaka yenilere lisans çıkarabilmek için eski futbolcuların alacaklarından doğan yaklaşık 5 milyon TL transfer yasağı da ödedi.

Karşıyaka transferin son günlerinde kadrosunda şans bulamayan genç futbolcuları kiralık gönderdi. Cenk Özbey Fethiyespor'a, Ali Say Kartalspor'a, Arif ile Onur Kıntaş, Çine Madranspor'a kiralandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fuar İzmir devrediliyor iddiaları yalanlandı
Sonraki Haber Karşıyaka’da adli yıl başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?