ANA SAYFA > SPOR > Torunun kulübü ligden ihraç edildi...

Torunun kulübü ligden ihraç edildi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Torunun kulübü ligden ihraç edildi...

Selçuk Yaşar'ın torunu Koral Kalpaklıoğlu'nun kurduğu ve Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig'de mücadele eden Karşıyaka Voleybol Kulübü (KVK), A Grubunda sezonun ilk iki maçına çıkmadığı için ligden ihraç edildi.

Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın torunu olan Koral Kalpaklıoğlu'nun başkanlığında son iki sezon 2. Ligde Yaşam Pınarım Karşıyaka adıyla mücadele eden ekip yeni sezon öncesi, 2014-15 sezonu lige katılım bedelini yatırdı. Parayı yatırıp, lige katılacağını bildirmesine rağmen takım oluşturamaması nedeniyle önce Arkasspor maçına ardından da Anadolu Üniversitesi maçına çıkmadı.
Türkiye Voleybol Federasyonu bu konuda, "Karşıyaka Voleybol iki hükmen mağlubiyet ile ligden ihraç edilmiştir" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi Aliağa'da başlıyor
Sonraki Haber Kahvehaneye silahlı saldırı düzenleyen, 5 kişiyi yaralayan asker tutuklandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?