ANA SAYFA > SPOR > Toros'tan da son anda vazgeçildi... Gözler Güneş'te...

Toros'tan da son anda vazgeçildi... Gözler Güneş'te...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Toros'tan da son anda vazgeçildi... Gözler Güneş'te...

Karşıyaka Yönetim Kurulu, her konuda anlaştığı Mesut Toros'u teknik direktörlüğe getirmekten gece yarısı vazgeçti...

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapılan ve oldukça hareketli geçen yönetim kurulu toplantısında "primle çalışacak" olan teknik direktör adayı Mesut Toros ismi üzerinde muhalefet olan etkin bir yöneticinin (tamam anlaşalım) demesi üzerine karar alındı. Verilen ara sonrasında taraftar tepkisi olduğu ortaya sürüldü ve Mesut Toros ile anlaşmaktan vazgeçilmesine karar verildi.
Bu gelişme üzerine de Atilla Güneş ismi yeniden gündeme gelerek, "Camiayı tanıyor. Futbolcularla arası çok iyi" gerekçesiyle  Güneş ismi üzerinde birleşildi ve "tamam" denildi.
Bu gelişme konusunda resmi bir açıklama yapılmadı.
Attila Güneş'e daha önce başkan Mutlu Altuğ tarafından idari bölümde görev teklif edilmiş, Güneş bunu teklifi hararetli bir görüşme sonrasında red etmişti...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sörf rüzgârı bu hafta Çandarlı'da esecek
Sonraki Haber ... Ve son karar: Atilla Güneş...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?