ANA SAYFA > SPOR > Toros: Ya 1. Lig, ya KSK...

Toros: Ya 1. Lig, ya KSK...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Toros: Ya 1. Lig, ya KSK...

Karşıyaka'da başarılı bir sezon geçiren ve play off kapısından dönen A futbol takımının teknik direktörü Mesut Toros kararını verdi...

Mesut Toros yaptığı açıklamada, "Bayramdan sonra Karşıyaka yönetimiyle görüşeceğiz. Elbette önceliğim Karşıyaka. Tüm camiamızın bayramını kutluyorum. Burada hep birlikte güzel işlere imza attık. Birlik ve beraberlik olgusu en üst seviyeye çıktı. Ancak gelecek sezon için durumum belirsiz. Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetimle bayramdan hemen sonra görüşeceüim. Benim önceliğim Karşıyaka olacak. Güzel işlere imza attığımızı düşünüyorum. Ancak gelen teklifler de var. Eğer 1. Lig'den bir takımla anlaşırsam, yöneticiler önümü açacağını söyledi. Benim 1. Lig'e gitmemden gurur duyacaklarını dile getirdiler. Şimdilik durum bu aşamada" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Arefe günü mezarlıklar doldu taştı
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır ve Başkan Tugay yaşlıları ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?