ANA SAYFA > EĞİTİM > TOPLUM DESTEKLİ POLİS BİRİMİ'NDEN İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NE TEŞEKKÜR

TOPLUM DESTEKLİ POLİS BİRİMİ'NDEN İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NE TEŞEKKÜR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TOPLUM DESTEKLİ POLİS BİRİMİ'NDEN İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NE TEŞEKKÜR

“Dezavantajlı Çocukların Topluma Kazandırılması” ana fikriyle 30 Toplum Destekli Polis birimi çalışanının eğitimini hedefleyen Çocuklarımızı Kazanalım projesinde eğitimin meyveleri toplanmaya başlandı.

Avrupa Birliği’nin desteği ile 22 Ekim 2013’ten bu yana İzmir Üniversitesi akademisyenlerinden her hafta 5’er saat, interdisipliner şekilde Eğitim, Hukuk, Psikoloji, Çocuk Gelişimi ve Sağlık bilimleri eğitimi alan Karabağlar Toplum Destekli Polis Birimi çalışanları, Yaygınlaştırma Etkinliği çerçevesinde bir araya geldikleri İzmir Üniversitesi akademisyenlerine teşekkür etti. Etkinlikte, Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş, Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Yeşim Deniz, Çocuk Gelişimi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Elif Öztürk Yılmaztekin ve eğitim veren diğer akademisyenler yer aldı. Eğitimlerin, bilgilerin tazelenmesi ve geliştiricilik açısında beklentilerinin üstünde bir verimle geçtiğini ifade eden Şube Müdürü Komiser Yardımcısı Mahmut Çağlıyan, “İnsanlarla bire bir iletişim halinde bir meslek icra etmemiz ve toplumun her kesimine hitap etmemiz sebebiyle hukuk, sağlık, eğitim, çocuk gelişimi, psikoloji konuları ile ilgili her bilginin bizlere ve mesleğimize büyük katkısı oldu” dedi. Aldıkları eğitimin uygulamasını da yaptıklarını ifade eden Çağlıyan, “Bir birim çalışanımız karşılaştığı motosiklet kazasında, bir çalışanımız da madde bağımlı bir gencin annesinin bilgilendirilmesi ve bağımlının tedaviye yönlendirilmesi sürecinde birebir eğitimin faydasını tecrübe etme şansı yakaladı” dedi.

Eğitim içeriği ve sürecini yaptığı sunumla değerlendiren Proje Eğitim Koordinatörü Öğretim Görevlisi Bahar Yeşim Deniz ise “Toplum Destekli Polis Biriminin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırlanan eğitim müfredatının hazırlanan web sitesi aracılığı ile Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan tüm Toplum Destekli Polis birimlerine aktarılabilecek olması, proje hedefinin yaygınlığı ve sürdürülebilirliğini artırmaktadır. Bu projenin başarısı, İzmir Üniversitesi ve Emniyet birimleri işbirliğinde gerçekleştirilecek yeni projelerin tetikleyicisi olacaktır” diye konuştu. Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş ise hayati önemi sahip bir görev yapan birim çalışanlarının aldığı eğitimin tüm topluma faydalı olacağını hatırlattı ve “Sizlerin gönüllü olarak bu çalışma içinde yer alması aslında geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için büyük önem taşımaktadır. Duyarlılığınız ve azminizin tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER SEKTÖRÜNDE ÖDÜL MUTLULUĞU
Sonraki Haber NEVZAT ÇOBANOĞLU'NUN EŞİ VEFAT ETTİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?