ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç'ten taraftara teşekkür

Tolungüç'ten taraftara teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç'ten taraftara teşekkür

8 eksikle çıktığı Tokatspor maçını 4-0 kazanan Karşıyaka'da sıkıntılı günler yaşayan Teknik Direktör Soner Tolungüç, taraftara teşekkür ederken, kenetlenme çağrısı yaptı.

Geçen haftaki antrenman boykotu sonrası 5 futbolcusu kadro dışı kalan, diğer oyuncularla da arası gerildiği için ayrılığın eşiğinden dönen Tolungüç, "Tokatspor karşılaşması bizim kilit maçımızdı. ya üst gruba tutanacak ya da alt sıraya düşecektik. Takım iyi bir reaksiyon gösterdi. Defansın arkasına attığımız toplarla tehlike yaratıp iyi bir kadrosu olmasına rağmen zor durumdaki rakibi rahat yendik" dedi.

Kolay günler geçirmediklerini söyleyen Soner Tolungüç, taraftarın Tokatspor maçında kendisine verdiği desteğe teşekkür ederek şöyle konuştu: "Taraftar kişilere değil, formayı doğru taşıyanlara destek verir. Hem futbolcularım hem de ben, heir zaman olduğu gibi Tokatspor maçında da arkamızda hissettik. Artık takım, taraftar, yönetim, camia olarak hep birlikte kenetlenerek mücadeleyi sürdürmemiz lazım."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar güne sporla başlıyor
Sonraki Haber Turan Çelik'i kalbimize gömdük...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?