ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Yerimizi korumak için kazanmamız gerekiyor

Tolungüç: Yerimizi korumak için kazanmamız gerekiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Yerimizi korumak için kazanmamız gerekiyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta bu hafta Sarıyer'i konuk edecek olan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç "Yerimizi korumak için kazanmamız gerekiyor" dedi.

Yeşil kırmızılı ekibin kilit futbolcularından kaleci Erhan, golcü Can Erdem ve kanat oyuncusu Tayfun'un sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşeceğini ve gelecek haftaki Eyüpspor deplasmanında forma giyemeyeceğini hatırlatan teknik direktör Soner Tolungüç, oyuncularından dikkatli olmalarını istedi.

Sarıyer'in son 2 deplasmandan 6 puan çıkardığını dile getiren Teknik Direktör Tolungüç, "Rakip dış sahada daha iyi sonuçlara imza atıyor. Biz de evimizde taraftarımızın desteğiyle etkili oynuyoruz. İlk 5'teki yerimizi korumak için kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka çiçek açıyor
Sonraki Haber Kaf Kaf'ın filede konuğu Arkas

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?