ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Silahımız birlikte oynama tecrübemiz

Tolungüç: Silahımız birlikte oynama tecrübemiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Silahımız birlikte oynama tecrübemiz

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'taki sezonun açılış sınavında pazar günü Isparta 32 Spor'a konuk olacak Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, kendileri için ilk haftalarda alınacak puanların çok önemli olduğunu söyledi.

Son 11 yıldaki açılış maçlarında yalnız yine kendisi yönetiminde 2016-17 sezonunun ilk haftasında galibiyet alabilen Kaf-Kaf'ta Isparta karşısında zincir kıracaklarını belirten Tolungüç, "Rakibimiz şampiyonluğa oynayacak transferler yaptı. Biz devam eden transfer yasağımız nedeniyle her takımın kadromuzu, oyuncularımızı ezberlediği ama bizim henüz transfer yapıp takımlarını değiştiren rakiplerle ilgili net bilgi sahibi olmadığımız bir sezona başlayacağız. Silahımız birlikte oynama tecrübemiz" dedi.

Ligin artık tecrübeli takımı olduklarını dile getiren Soner Tolungüç, "Kazanmak için bu tecrübemizi sahaya yansıtacağız. Isparta'dan galibiyetle dönüp lige iyi başlayacağız. Bizim için ilk haftalarda alacağımız sonuçlar büyük önem taşıyor. Bu süreçte alacağımız puanlar sezon için iddiamızı kanıtlayacak" şeklinde konuştu.Karşıyaka'da sakatlıkları bulunan Harun ve Özkan ilk maçta forma giyemeyecek. Harun'un sağ üst adalesinde ödem bulunduğu, altyapıdan A takıma alınıp henüz profesyonel lisansı çıkmayan Özkan'ın da midesinden rahatsız olduğu açıklandı. Kaf-Kaf, Isparta'ya cumartesi günü giderek pusuya yatacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP Karşıyaka'da Akif Yılmaz devam...
Sonraki Haber Dört ilçenin çöpünü elektriğe dönüştürecek tesise ÇED onayı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?