ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka'da Akif Yılmaz devam...

MHP Karşıyaka'da Akif Yılmaz devam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka'da Akif Yılmaz devam...

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin tamamlanan ilçe kongreleri hakkında bir açıklama yaptı. Şahin yaptığı açıklamada “amacımız liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin emrinde 2023 yılını karşılayacak kadroları ve İzmir’de Türk Milliyetçiliğinin bayrağını yükseltecek teşkilatlarımızı oluşturmaktır. Kongrelerimiz bizim için buluşma ve geleceğimizi planlama zeminidir” dedi.

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz yeniden başkanlığa seçildi. İzmir’in kurtuluş günü Dokuz Eylül’de Buca ve Karşıyaka kongrelerini geçekleştiren MHP İzmir İl Teşkilatı geçtiğimiz hafta sonunda 13 ilçenin daha kongrelerini tamamladı. Kalan onbeş ilçe kongresi de önümüzdeki hafta sonu tamamlanacak. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ilçe kongreleri süreci hakkında yaptığı açıklamada; “Kongrelerimiz Ülkücü şuur ve milli hassasiyetler çerçevesinde büyük bir olgunlukla gerçekleşiyor. Bu konuda tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Yaşadığımız bu zorlu salgın döneminde görevinin bilincinde, dikkat ve hijyen kurallarına uygun kongre organizasyonları tertip ediliyor, bu da hepimiz açısından sevindiricidir” vurgusunu yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de yoğun bakım yatak doluluk oranı yüzde 72,5
Sonraki Haber Tolungüç: Silahımız birlikte oynama tecrübemiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?