ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç resmen Karşıyaka'da

Tolungüç resmen Karşıyaka'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç resmen Karşıyaka'da

Yusuf Şimşek'in ani istifasının ardından teknik direktör arayışına başlayan Karşıyaka'da, dün prensipte anlaşılan Soner Tolungüç bugün kulüp binasına gelerek resmi sözleşmeye imza attı.

Daha önce futbolcu olarak kulübün formasını giyen Soner Tolungüç, Karşıyaka ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Sezona Cüneyt Dumlupınar'la başlayan Karşıyaka, daha sonra göreve Kemal Özdeş'i getirmiş, Kemal Özdeş'in istifasının ardından Hüseyin Hamamcı'yla anlaşılmıştı. Yapılan olağanüstü kongrenin ardından yönetimin değişmesiyle yeni yönetim Hamamcı'nın görevine son verip, yerine Yusuf Şimşek'i getirmişti. Yusuf Şimşek'in istifasının ardından göreve gelen Soner Tolungüç, bu sezon Karşıyaka'da görev yapan 5. teknik direktör olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ''birleşme'' istifası
Sonraki Haber Yüksel Böke son yolculuğuna uğurlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?