ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Oyunumuzun karşılığını alamadık

Tolungüç: Oyunumuzun karşılığını alamadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Oyunumuzun karşılığını alamadık

TFF 3.Lig 2. Grup'ta deplasmanda Ağrı 1970 ile 1-1 berabere kalan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, kaçan 2 puana üzüldüklerini dile getirdi.

Ağrı'da rakımın yüksek olması nedeniyle maçın ilk 15-20 dakikalık bölümünde istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirten Soner Tolungüç, "Rakip bu bölümde baskı yaptı. Hava şartları ve rakım bizi olumsuz etkiledi. Daha sonra oyuna denge getirdik. Devre arasında konuştuklarımızı ikinci yarıda sahaya yansıttık" dedi.

İki puan kaybettikleri için üzgün olduklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Oyunumuzun karşılığını alamadık. Gol olmayan net 7 pozisyonumuz var. Ancak futbolda bunlar var. Takımın oyun anlayışından ve mücadelesinden memnunum. Daha çok çalışacağız. İyi yoldayız. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Pozisyon zengiliği ve özverilerinden dolayı futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lise öğrencileri Yamanlar’da çevre temizliği yaptı
Sonraki Haber Gökhan Türkmen, Karşıyakalılardan büyük alkış aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?