ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: ''Hakem standardı tutturamadı''

Tolungüç: ''Hakem standardı tutturamadı''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: ''Hakem standardı tutturamadı''

Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, Ziraat Türkiye Kupası'nda Afjet Afyonspor'a 2-1 kaybederek kupaya veda ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Tolungüç, "Zeminin ıslanması sıkıntı yarattı. Biz süre almayan oyuncularımızla oynadık, çok geniş kadromuz yok. Maç başı zor olacağını biliyorduk. Oyunun başlarında istediğimiz oyunu oynatmaya çalıştık. Maçın hakemi standartları çok tutturamadı. Kartlık pozisyonlar var, gözden kaçanlar var, verip veremedikleri var. Bu bizi etkiledi. Uzatmalarda yediğimiz gol şanssızlık. Ligde de aynı dakikalarda yemiştik. Burada da aynısı oldu. Arkadaşlarımızı bu konuda uyardık. Afyonspor’u tebrik ederim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, Türkiye Kupası'na veda etti
Sonraki Haber Kaf Kaf filede ilk hazırlık maçında galip

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?