ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: “Fikstür dağılımının önemi yok”

Tolungüç: “Fikstür dağılımının önemi yok”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: “Fikstür dağılımının önemi yok”

Karşıyaka’nın Teknik Direktörü Soner Tolungüç, bugün gerçekleştirilen fikstür çekimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yeni sezon öncesi kamp programı dahilinde takımıyla birlikte Davraz’da olan Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, Spor Toto 2. Lig 2016-2017 fikstürü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İlk haftalarda ligin iddialı ekipleriyle yapacakları maçların kendileri için bir handikap oluşturacağını düşünmediğini belirten Tolungüç, “Bir takımda ilk haftalarda veya son haftalarda oynamak arasında bir fark yok. Bizim için en önemli konu, transferin önünün açılması. Transferin önü açıldığı takdirde, tüm takımlarla mücadele edebilecek bir kadro kurarız” dedi.

Başkan kritik zirvede

Şu an için transfer çalışmalarına da ara vererek yasağın resmen kalkmasını bekleyen Karşıyaka'da, Başkan Mutlu Altuğ bugün Federasyon yetkilileri ile bir araya gelerek kritik bir zirve gerçekleştirecek. Kaf Kaf'ın önündeki transfer yasağının masaya yatırılacağı görüşmenin ardından, bu konuda somut adımlar atılması bekleniyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın yeni sezon fikstürü belirlendi
Sonraki Haber Windsurf rüzgarı Dikili'de esecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?