ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Ben kendimi değil, kulübü düşünüyorum

Tolungüç: Ben kendimi değil, kulübü düşünüyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Ben kendimi değil, kulübü düşünüyorum

Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç "Ben kendimi değil, kulübü düşünüyorum" dedi.

Ön protokol imzalayıp Davraz kampına katılan 5 futbolcunun yasak kalkmadığı için ayrıldığını hatırlatan Tolungüç, "Yönetime kadrodaki 19 gençle ligi götüremeyeceğimizi anlattım. Geçen sezon kadroda yer alan tecrübeli oyunculardan Mustafa Aşan ve İbrahim Kaş'la anlaştık. Kaleci Behram, Can, Abdülhamit ve Zeki'nin de kalması gerekiyor. Bu futbolcuların durumuna göre kararımı vereceğim" dedi.

Henüz sözleşme imzalamadığı halde sorumluluk anlayışı içinde görevini sürdürdüğünü ifade eden deneyimli teknik adam, "Başka biri olsa parasını alır gerisine karışmaz, genç oyuncular için de 'Hepsi süper. Biz bu yükün altından kalkarız' diye hikaye anlatırdı. Ama ben kendimi değil, kulübü düşünüyorum" yorumu yaptı.

Sözleşmesi biten ve yönetimin yeniden anlaşmaya çalıştığı Mahmut Temür'ün önceliğinin PTT 1'inci Lig ekipleri olduğunu söylediğini hatırlatan Soner Tolungüç, "Mahmut'a da kapımız açık. Karşıyaka'ya fayda sağlayacak her futbolcuyu kadroda görmek isterim" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı'da barışa şapka çıkardılar
Sonraki Haber Zuhal Olcay doğum gününü Karşıyaka'da sahnede kutlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?