ANA SAYFA > SPOR > TOKİ Üst düzey yetkilileri Karşıyaka Stadı'nda...

TOKİ Üst düzey yetkilileri Karşıyaka Stadı'nda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TOKİ Üst düzey yetkilileri Karşıyaka Stadı'nda...

Karşıyaka Stadı'yla ilgili tartışmalar devam ederken, TOKİ üst düzey yetkilileri Karşıyaka Stadı'na geldi.

Karşıyaka Stadı'nda, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, KSK Asbaşkan Azat Yeşil, KSK adına projeyi geliştiren, KSK eski asbaşkanı Ali Erten ile birlikte incelemeler yapan ve stadın dört bir yanını gezen TOKİ üst düzey yetkilileri TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, TOKİ Uygulama Daire Başkanı Murat Ozkay, TOKİ Proje Uzmanı İbrahim Özkan, TOKİ adına kontrolleri yapan firma sahibi Erol Usta, müteahhit firma sahibi Ali Acar, daha sonra Karşıyaka Spor Kulübü'nde toplantı yaptılar.
Toplantıda, kulübün maçlarını oynamasındaki stat sıkıntısı nedeniyle daha da hızlandırılması kararlaştırıldı.


TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik müteahhit firma sahibi Ali Acar'a "İzmir'deki stat sorununu yakınen biliyorsunuz. Karşıyaka Stadında mümkün olduğu kadar hızlı hareket edin" talimatı verdi. Buna karşılık Ali Acar da, "Belediye izni bugün versin. Stadı 2015 sezonunun başına yetiştirebiliriz" dedi.
Ali Acar, "süreyi uzatmadığımız an biz 24 saat çalışır yine verdiğimiz sürede işi tamamlarız. Artık iş Karşıyaka Belediyesi'ne kalıyor ve izni vermelerini acilen bekliyoruz" dedi.
Karşıyaka Belediyesi'nin inşaat iznini vermemesi halinde, yasal süre beklenecek ve daha sonra da bakanlığa müracaat edilerek izin alınacak. Bu süreç de en az 2 ay olarak ifade edildi.

Fotoğraflar: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Stadı'na açılan davaya karşı dava açılıyor...
Sonraki Haber Bostanlıspor transfere devam ediyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?