ANA SAYFA > SPOR > TMOK 11. Dünya Fair Play Karikatür Sergisi Karşıyaka'da açıldı...

TMOK 11. Dünya Fair Play Karikatür Sergisi Karşıyaka'da açıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TMOK 11. Dünya Fair Play Karikatür Sergisi Karşıyaka'da açıldı...

Geçtiğimiz Kasım ayında ödül töreni gerçekleştirilen TMOK 11. Uluslararası Fair Play Karikatür Yarışması’nın ardından ilk sergi Karşıyaka’da açıldı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Konseyi tarafından Karşıyaka Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren karikatürler ve sergilenmeye değer bulunan 55 eser görücüye çıktı.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi 2016 Fair Play Karikatür Sergisi Dünya Fair Play Büyük Ödülü'ne layık görülen serginin açılış töreninde TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı, Dünya Fair Play Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Arıpınar desteklerinden dolayı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür ederek büyük ödülü takdim etti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ev sahipliğindeki açılış töreninde, TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı, Dünya Fair Play Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Arıpınar, Fair Play Konseyi Koordinatörü Teoman Güray, TMOK Fair Play Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Avni Erboy, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özel, Ali Hıdır Köseoğlu, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Yücel Çağatay, Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü Gürcan Aşkın, BAD Genel Sekreteri Sezayi Erdül ile çok sayıda katılımcı yer aldı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın spor ve sanata olan desteğinin en önemli göstergelerinden biri olan bu uluslararası yarışmadaki eserler, spor ve sanatseverlerin huzuruna çıktığını söyledi ve emeği geöçenlere teşekkür etti.
473 eser arasından birinciliği elde eden Türkiye’den Önder Önerbay, ikinci Avusturalya’dan Louis Pol, üçüncü İran’dan Malek Sheıkhi, dördüncü Brezilya’dan Ramundo Ruck’nin eserleri ile sergilenmeye değer görülen diğer karikatürler “11.Uluslararası Fair Play Karikatürleri Sergisi”nde yer aldı.
En iyi Fair Play Karikatürlerinin yer alacağı sergi 18 Ocak tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka SGK Müdürlüğüne Ahmet Katar atandı
Sonraki Haber Karşıyakalı kızları Arkas terletti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?