ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Tiyatro4 sezona "Boş Şehir" ile başlıyor

Tiyatro4 sezona "Boş Şehir" ile başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tiyatro4 sezona

Tiyatro4 yeni sezona Deyan Dukovski’nin “Boş Şehir” oyunu ile başlıyor. 13 Kasım 2014 Perşembe saat 20.00’de İzmir Sanat’ta sahnelenecek oyunu Derya Efe yönetiyor.

Dukovski’nin 2007’de yazdığı oyunu Türkçe’ye Bilge Emin kazandırmış. “Boş Şehir”in dekoru İlker Şahin’e, animasyon tasarımı Uğur Engin Deniz’e, Ses ve müziği Erdem Tunalı’ya, kostümleri Polat Canpolat’a ve görselleri Alpgiray Kelem’e ait. Video mapping uygulanan oyunda Kağan Uluca ve Serdar Bakioğlu rol alıyor.

Çağdaş Makedon oyun yazarı Deyan Dukovskinin,  “Barut Fıçısı”ndan sonra dilimize çevrilen ikinci oyunu olan “Boş Şehir”, savaş nedeniyle boşalmış bir şehirde karşılaşan farklı taraflara mensup Gyore ve Gero kardeşlerin, savaş, düşmanlık, esaret, aşk, aile, cinsellik, para, kumar, içki, kadın, arkadaşlık, cinayet, din ve ölüm temaları üzerinden, kendileriyle, birbirleriyle ve hayatla hesaplaşmalarını anlatıyor.

Deyan Dukovski’nin, müthiş zekâsı ve samimi dili ile akıp giden, bu sarsıcı ve muzip oyunu Tiyatro4”ün 15 kişilik ekibi 16 ayda hazırladı. Sadece tiyatro severlerin değil, çağdaş sanat takipçilerinin de dikkatini çekmeyi hedefleyen, Avrupa’da gösterildiği her ülkede beğeni ile izlenen “Boş Şehir”, 13 Kasım’daki prömiyer ve galanın ardından 1 ve 22 Aralık 2014 tarihlerinde yine İzmir Sanat’ta sahnelenecek. Bilet ayırtmak için 0537 7600410 numaralı telefona başvurulabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yavru fil Deniz gökyüzü ile tanıştı
Sonraki Haber Kaf Kaf, Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?