ANA SAYFA > EĞİTİM > Tiyatro ödülleri sahiplerini buldu

Tiyatro ödülleri sahiplerini buldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tiyatro ödülleri sahiplerini buldu

İzmir’in köklü eğitim kurumlarından Gelişim Koleji’nin, Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ortaokullar Arası Kısa Oyun Festivali, 1’i Ankara’dan olmak üzere 7 okuldan 100’e yakın öğrencinin katılımıyla yapıldı.

Gelişim Koleji’nin yanı sıra Rota Koleji, Nokta Koleji, Ekin Koleji, Bahçeşehir Koleji, Piri Reis ve Ankara’dan Maya Koleji’nin katıldığı festivalde, öğrenciler, tiyatroya dolu bir gün geçirdiler. Festival sonunda Bahçeşehir Koleji, Ay Işığı gösterisiyle En İyi Oyun Ödülü’nün sahibi olurken, aynı okuldan Fatma Nergis, En İyi Yönetmen Ödülü’nü elde etti. Bahçeşehir Koleji, En İyi Kostüm kategorisinde de bir ödül kazandı. Diğer ödüller şöyle: En İyi Yazar: Varoş Çeşmesi (Muzaffer Sungur, Gelişim Koleji), En İyi Erkek Oyuncu: Varoş Çeşmesi (Atabora Yalçın-Gelişim Koleji), En İyi Kız Oyuncu: Kül Kedisi (Elifnaz Çiloğlu-Nokta Koleji), En İyi Deko: Maya Koleji, Jüri Özel Ödülü: Rota Koleji, Ekin Koleji, Piri Reis Koleji.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yaya geçidi Sakin Şehir'de
Sonraki Haber Çevreci eczacılardan ağaç dikme seferberliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?