ANA SAYFA > İZMİR > Tire'ye UEFA standartlarında stat

Tire'ye UEFA standartlarında stat

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tire'ye UEFA standartlarında stat

Tire Belediyesi’nin Maltepe Mevkiinde yapılacak olan yeni stadının ihale sürecinin tamamlanmasının ardından, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan yüklenici firma 700 gün içerisinde stadyumu belediyeye teslim edecek. Stadyum Atatürk Mahallesi 1633 parsel 5 adada yapılacak.

2014 Ekim Ayında Tire Kent Müzesi ve Gölet Restoran’ın açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek tarafından Tirelilere yeni bir stadyumun yapılacağı müjdelenmişti. İlçenin takımı Tire 1922’nin 3 ligde mücadele etmesi ve hedefinin daha üst ligler olması nedeniyle bu müjdeli haber ilçe halkında sevinçle karşılanmıştı.

Tirelilere verilen stat müjdesi sonrası çalışmalarına başlayan Tire Belediyesi, önce stadyumun yapılacağı alanı belirleyerek ihale şartnamesini hazırlamıştı. 2015 Haziran ayı içerisinde yapılan açık ihale sonrası Tire Belediyesi, 23 Milyon 500 TL’ye ihaleyi kazanan firmaya yer teslimini yaptı. Yerin teslimini alan yüklenici firma hiç zaman kaybetmeden şantiye alanını oluşturmaya başladı. Tire’nin yeni stadının temel atma töreni İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in katılımlarıyla yapılacak.

Yeni stadyum hakkında açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ‘’İlçemizi spor kenti yapmak için çaba sarf ediyoruz. Sporda kazanılan başarılar tesisleşme olmadan bir anlam kazanmaz, bu yüzden acilen tesisleşmeye gidiyoruz. Tesisleşme de en büyük adım olan yeni stadyum için ihalemizi yaptık ve ihaleyi kazanan firmaya yerin teslimini yaptık. İhaleyi alan şirket 700 gün sonra stadyumu bizlere devredecek. İki yıl sonra Tire’mize bu stadyumu kazandırmış olacağız. Önemli bir hayalimiz olan bu proje için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Temel atma törenini de, açılış törenini de inşallah beraber yapacağız’’ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya mirası Selçuk Midilli'de görücüye çıkıyor
Sonraki Haber Sınavsız, yurtdışında üniversiteye geçiş hakkı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?