ANA SAYFA > GÜNDEM > TİP Karşıyaka'dan Dikili'de çalıştay

TİP Karşıyaka'dan Dikili'de çalıştay

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TİP Karşıyaka'dan Dikili'de çalıştay

Türkiye İşçi Partisi yeni bir yerel yönetim anlayışının güçlenmesi için düzenlediği çalıştayın ilkini İzmir’in Dikili ilçesinde gerçekleştirdi.

Yerel seçim öncesi çalışmalarını sürdüren TİP, “Yeni bir yerel yönetim anlayışı mümkün” sloganıyla yerel yömetim çalıştayı düzenledi. İzmir’in Dikili ilçesinde dernekler, sendikalar, odalar, siyasi partiler ve yurttaşların katılımı ile gerçekleşen çalıştayda ilçelerin sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirildi. 

Türkiye’de yeni bir yerel yönetim anlayışının güçlenmesi için TİP Karşıyaka İlçe Örgütü tarafından organize edilen çalıştayda ekonomik gelişmelerinden, kentsel sorunlarına, kültür sanat spor faaliyetlerinden, afet yönetimine kadar ilçeyi ilgilendiren başlıklarda konunun uzmanları değerlendirmelerde bulundular. Çalıştayın serbest kürsü kısmında ise yurttaşlar söz aldı.

TİP Karşıyaka İlçe Örgütü Başkanı Gökçe Karahan, çalıştayın sonuç raporunun ilerleyen günlerde katılımcılar ve yurttaşlar ile paylaşılacağını ifade etti. Belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için de başvuruları almaya başlayan TİP İzmir’de sırasıyla tüm ilçelerde çalıştaylarına devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kuru incir ihracatı 2 ayda 90 milyon dolar oldu
Sonraki Haber Karşıyaka ara transferi bekliyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?