ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > The Soul Rebels İzmir'i salladı

The Soul Rebels İzmir'i salladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
The Soul Rebels İzmir'i salladı

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği 29. Uluslararası İzmir Festivali’nin sondan bir önceki konserinde New Orleanslı The Soul Rebels Brass Band, İzmir Ekonomi Üniversitesi Açıkhava Gösteri Merkezi’ni salladı.

Derrick Moss - bas davul, Lumar Leblanc- trampet, Julian Gosin- trompet, Corey Peyton – trombon, Erion Williams- saksafon, Paul Robertson- trombon, Edward Lee Jr.- sousaphone, Marcus Hubbard’dan- trompet oluşan Topluluk daha konserin ilk dakikalarında dinleyicilerini ayağa kalkıp dans etmeye davet etti ve yaklaşık iki saat süren konser boyunca eğlenceyi doruğa taşıdı.

ABD Büyükelçiliği ve İKSV işbirliği ile düzenlenen konserde dinleyicilerin arasına karışan Trombon sanatçısı Paul Robertson rahat ve sempatik hareketleriyle coşkuyu ateşledi. Festivalin gönüllü gençleri başta olmak üzere genç dinleyicilerini sahne önüne ve üstüne davet eden Robertson, hem çaldı hem de bol bol selfie çektirdi.

Tümü New Orleans doğumlu sanatçılardan oluşan The Soul Rebels Brass Band, doğdukları toprakların köklü müzik geleneğini yansıtan bir anlayışla çalıyor. Kendilerinin dinlemeyi sevdikleri türden müzik yaptıklarını söyleyen Topluluk üyeleri, New Orleans Band geleneğini yaşatmak ve tanıtmak amacıyla bir arada çaldıklarını belirtiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "Yunanistan'ı iflastan armatörler kurtarır"
Sonraki Haber Erdal Acar borcun büyük kısmını temizledi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?