ANA SAYFA > SPOR > TFF'den Karşıyaka'ya müjdeli haber

TFF'den Karşıyaka'ya müjdeli haber

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TFF'den Karşıyaka'ya müjdeli haber

Ulusal Kulüp Lisansı yükümlülüklerini yerine getiremediği için Futbol Federasyonu'nun Haziran 2013'te 1 puan silme cezası verdiği Karşıyaka'ya müjdeli haber geldi.

Kaf-Kaf'la birlikte aynı durumda olan Samsunspor ve Gaziantepspor'un da başvurularını değerlendiren Tahkim Kurulu, gerekçeleri haklı bularak TFF Kulüp Lisans Talimatı'nın 5. maddesini değiştirdi.

Kurul, puan silme cezalarının yeni sezonda değil, 2015- 16 sezonundan itibaren başlamasını kararlaştırdı. Lige eksi 1 puanla başlamayı beklenen Kaf-Kaf, Federasyon'un kararıyla rahat bir nefes aldı. Yeni futbol sezonunda da hukuki, sportif, altyapı, personel ve Mali kriterleri yerine getirerek lisans alamayan kulüpler gelecek sezondan itibaren eksi 8'e varan puan silme cezaları alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka bayramdan sonra Erzurum'a gidiyor
Sonraki Haber KAF KAF'ta hedef Tuna Üzümcü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?